DRŽAVNI PRVACI U KROSU

Ogroman uspjeh ostvarili su dječaci ŠSD-a "Vjekoslav Klaić" iz Garčina te mladići ŠSD-a "Tehničar" iz Slavonskog Broda osvajanjem prvog mjesta na Završnici Državnog prvenstva Republike Hrvatske u krosu za školska sportska društva osnovnih i srednjih škola.

Dječaci ŠSD-a "Vjekoslav Klaić" nastupili su u kategoriji 8. razredi i mlađi te s ostvarena 34 boda osvojili prvo mjesto i naslov Državnog prvaka RH u krosu u svojoj kategoriji.

Image without description Sastav: Kristijan Krajinović, Adam Ražek, Matija Vuković, Marin Vuković.

Mentor/voditelj: Mario Matić, prof.


Mladići Tehničke škole već su prošle godine ostvarili izvrstan uspjeh osvajanjem drugog mjesta na završnici Državnog prvenstva RH u krosu. Ove godine su nastupili u istom sastavu te potvrdili snagu i kvalitetu. S 30 osvojenih bodova postali su Državni prvaci RH u krosu za školska sportska društva srednjih škola.

Image without description Sastav: Filip Orkić, Marino Kavka, Antonio Lačen, Petar Štifić

Mentor/voditelj: Ivan Bilić, prof.


Čestitke ekipama na postignutom uspjehu !!!


Pogledajte i rezultate natjecanja:

Dječaci 7-8

Mladići

Projekt Igram, pišem, lajkam - otvorene su prijave za novu generaciju učenika-novinara

Image without description

Upute za prijavu

Portal za prijavu

O Programu "Igram, pišem, lajkam"

Županijsko natjecanje u krosu 2023./2024.

Image without description

Na županijskom natjecanju u krosu nastupilo je dvjesto i šezdeset učenika.

Pročitaj više…

Rezultati županijskog natjecanja u šahu za osnovne škole

Image without description

Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića iz Starog Petrovog Sela bila je domaćin prvog školskog sportskog natjecanja u školskoj godini 2023./2024., Županijskog natjecanja u šahu za osnovne škole koje je održano 10.10.2023. godine. Pročitaj više…

Propisnici i pravilnici za školsku godinu 2023./2024.

U školskoj godini 2023./2024. važeći su sljedeći propisnici i pravilnici:

Otvoren novi portal za izdavanje potvrda Hrvatskog školskog sportskog saveza

Klikom na poveznicu učenici, voditelji, nastavnici i članovi Tehničke komisije mogu pristupiti portalu za izdavanje potvrda o sudjelovanju na državnim prvenstvima, odnosno sudjelovanju u programima i projektima HŠSS-a.

Hrvatski školski sportski savez otvara novi portal za izdavanje potvrda HŠSS-a. Portal će automatizirati i pojednostaviti izdavanje zahtjeva, obradu i dostavljanje potvrde koju učitelji, nastavnici, članovi Tehničkih komisija te učenici mogu koristiti u različite svrhe, primjerice za ostvarivanje prava na stipendiju ili učenički/studentski dom, napredovanje u struci, upis na fakultet te prijave na različite natječaje.

Pročitaj više…

Prvo mjesto nogometašicama ŠSD-a Vjekoslav Klaić i nogometašima ŠSD-a Mihanović ´95.

Image without description

NK "Posavac" iz Ruščice i OŠ "Vladimir Nazor" iz Slavonskog Broda bili su 31. ožujka 2023. domaćini županijskog natjecanja u mini nogometu za djevojčice i dječake uzrasta 6. razredi i mlađi.

Ove školske godine u natjecanju su po prvi puta nastupile dvije ekipe djevojčica dok je kod dječaka u natjecanju sudjelovalo devet ekipa.

Pročitaj više…

Fair play karton za učenicu Laru Jović

Image without description

Učenici Lari Jović, šahistici ŠSD-a "Tehničar" iz Tehničke škole, Slavonski Brod uručen je fair play karton na završnici Državnog natjecanja RH u šahu za srednje škole.

Čestitamo Lara !

Članak IPL novinarke Ivone Kušec u cijelosti pročitajte OVDJE

Poznati su sudionici drugog kruga u futsalu za dječake 7-8

Dječaci osnovnih škola u kategoriji 8. razredi i mlađi odigrali su osam kvalifikacijskih turnira u futsalu te su poznati sudionici drugog kruga natjecanja.

Pročitaj više…

Županijsko natjecanje u futsalu za mladiće

U kvalifikacijskim natjecanjima u futsalu za mladiće sudjelovale su ekipe svih jedanaest srednjih škola s područja županije.

Pročitaj više…