Rezultati skupine C u futsalu za dječake

U utorak, 05.11.2019., održano je školsko natjecanje u futsalu. Igrale su osnovne škole, 7. i 8. razredi. Natjecanje se održava po skupinama, a u utorak smo imali mogućnost vidjeti Skupinu C te četiri sjajne ekipe.

Prvu utakmicu igrale su osnovne škole “Dragutin Tadijanović” i “Antun Mihanović” koja je glatko prošla. Pobijedila je škola “Dragutin Tadijanović”. Golman škole “Dragutin Tadijanović”, Luka Raspasović, u svakoj se utakmici iskazao i pokazao kako dobar golman može obraniti skoro svaki gol.
Drugu utakmicu igrale su škole OŠ “lvan Goran Kovačić” i OŠ “Vladimir Nazor”. Utakmica je bila veoma napeta iz razloga što ni jedna ekipa nije postigla gol do kraja utakmice pa su se igrali penali. Taj dio utakmice bio je užasno napet jer su obje ekipe imale izvrsne igrače. Uz bodrenje publike, napetost među dječacima, bilo je teško, no pobjedu je na kraju je odnijela ekipe OŠ “Vladimir
Nazor”.
U sljedećoj utakmici igrale su škole OŠ “Dragutin Tadijanović” te OŠ “Ivan Goran Kovačić.”. Utakmica je bila iznimno zanimljiva, ali na kraju je pobijedila škola “Ivan Goran Kovačić”.
Potom su igrale ekipe OŠ “Vladimir Nazor” i “Antun Mihanović”. Obje ekipe su odigrale fantastično iako je na kraju pobjedu odnijela OŠ “Vladimir Nazor”, a izgubljenu utakmicu dečki OŠ “Antun Mihanović” su dobro podnijeli.
Petu utakmicu igrale su škole OŠ “Dragutin Tadijanović” i OŠ “Vladimir Nazor”. Ekipe su već bile iscrpljene od igre no skupili su snage za još jednu utakmicu. Uzvici natjecateljskog duha publike bodrili su dečke u još jednoj dobro odigranoj utakmici. Pobjedu je na kraju, odnijela ekipa OŠ “Vladimir Nazor” i time osvojila 1. mjesto Skupine C, a njihove moguće nove pobjede moći ćemo pogledati u sljedećem krugu, nakon što ostale skupine završe sa svojim natjecanjima.
Zadnju utakmicu odigrale su ekipe OŠ “Antun Mihanović” i OŠ “Ivan Goran Kovačić”. Dečki su već iščekivali kraj natjecanja jer su bili veoma umorni. Na kraju je pobijedila OŠ “Ivan Goran Kovačić”.

Sve ekipe sjajno su odigrale i moglo bi se reci da je sve bilo genijalno. Bilo je zabavno i veselimo se novim pobjedama i novim natjecanjima.

Rezultati:

OŠ “Antun Mihanović” – OŠ “Dragutin Tadijanović” 1 : 3

OŠ “Vladimir Nazor” – OŠ “Ivan Goran Kovačić” 0 : 0 (6m 6:5)

OŠ “Dragutin Tadijanović” – OŠ “Ivan Goran Kovačić” 1 : 4

OŠ “Antun Mihanović” – OŠ “Vladimir Nazor” 0 : 3

OŠ “Vladimir Nazor” – OŠ “Dragutin Tadijanović” 4 : 0

OŠ “Ivan Goran Kovačić” – OŠ “Antun Mihanović” 4 : 0

IGRAM, PIŠEM, LAJKAM novinarke: Dora Hećimović i Manuela Fajdić, OŠ “Vladimir Nazor”, Slavonski Brod