ŠSD “M.A.R” prvaci u futsalu

Dana 23. veljače 2018. godine u Sportskoj dvorani “Vijuš” u Slavonskom Brodu održana je Županijska završnica u futsalu za dječake osnovnih škola.

Sudjelovale su 4 ekipe:

ŠSD „Tadija“ Osnovne škole “Dragutin Tadijanović”, Slavonski Brod,

ŠSD „Nazor“ Osnovne škole “Vladimir Nazor”, Slavonski Brod,

ŠSD „Polet“ Osnovne škole “Antun Mihanović” iz Nove Kapele, Batrine i

ŠSD M.A.R Osnovne škole “Matija Antun Relković”, Davor.

U završnici su se održavale 4 utakmice. Prva utakmica je odigrana između ŠSD Polet i ŠSD Tadija, pobjednik utakmice je ŠSD Tadija s rezultatom 3:5 i to tek nakon izvođenja udaraca sa 6m. Drugu utakmicu odigrali su ŠSD Nazor i ŠSD M.A.R. Prolaz u finale ostvarila je ekipa ŠSD M.A.R s rezultatom 2:5. Utakmica za treće mjesto između ŠSD Polet i ŠSD Nazor završila je s pobjednikom ŠSD Polet i rezultatom 2:1. Za prvo mjesto borili su se ŠSD Tadija i ŠSD M.A.R. U napetoj borbi pobijedio je ŠSD M.A.R rezultatom 2:5.

U razgovoru s kapetanom pobjedničke ekipe ŠSD M.A.R saznao sam da je njihov najveći strah bio susret protiv ekipe ŠSD Polet jer nisu izgubili niti jednu utakmicu do završnice. Još sam saznao da je kapetanova pozicija golmana bila stresna zbog iščekivanja protivničkog napada. Kada sam ga pitao za planove nakon pobjede rekao mi je da je plan pobijediti u finalu regije pa zato navijajmo za njih do kraja.

IPL novinar: Luka Štefanek (OŠ “Dragutin Tadijanović”, Slavonski Brod, 6.a)

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript